Binnenzonwering

Binnenzonwering houdt overmatig zonlicht uit de kamer. Het is erg geliefd voor de isolerende functie maar is ook een ideal decoratief complement voor uw ruimte. Met binnenzonwering houdt u niet alleen het binnenklimaat aangenaam, maar beschikt u ook nog eens over mooie raamdecoratie.

Onze binnenzonwering houdt het klimaat van u woning aangenaam en maakt uw woning ook nog eens veel mooier.

Wij hebben een uitgebreide collectie aan binnenzonwering, geschikt voor elk budget. Met meer dan vier decennia ervaring kunnen wij u een geschikt advies geven. U bent van harte welkom ons assortiment te komen bekijken in onze winkels in Tilburg en Eindhoven. Ons assortiment is erg divers en biedt aan elke wens vervulling. Zo verkopen wij: rolgordijnen, duorollers, plisse, lamellen, horren en verschillende jaloezieën.

Zonwering maken en meten wij gratis in. Verder leveren wij VELUX dakramen waarbij u eenvoudig het type nummer door kunt geven.

Eigen gordijnatelier

In tegenstelling tot veel andere woninginrichtingen hebben wij een eigen atelier, machines en hoogtemeter.

Gratis inmeetafspraak

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om bij u thuis de gewenste maten in te meten.

Wettelijke garantie

Voor alle raamdecoratie die je bij ons koopt, geldt een wettelijke garantie.

Merken die wij aanbieden

Bekijk ons brede assortiment aan gordijnen.

Rolgordijnen en duorollers

n onze winkels kunt u ons uitgebreid assortiment aan rolgordijnen en duorollers bekijken. Deze komen in verschillende soorten stoffen en kleuren. Door hun handige gebruik en sfeervolle uitstraling zijn rolgordijnen en duorollers een goede optie binnen onze collectie aan gordijnen.

Wij bieden onze rolgordijnen en duorollers ook met elektrische bediening aan, gericht op gemak en comfort.

Plissé

Wij bieden een groot assortiment aan plissés. Onze plisségordijnen kunnen enkel of dubbel opgetrokken worden. Deze gordijnen zijn erg smal en nemen dus weinig ruimte in beslag. Een dubbele bediening bij een plissé noemen wij top-down, wat betekent dat u deze zowel via boven als onder op kunt trekken. Zo lijkt het gordijn te zweven midden op het raam. In onze winkels vindt u de gehele collectie terug. Tevens kunnen wij u door onze 40 jaar aan ervaring een gepast advies bieden wat betreft deze gordijnen.

Jaloezieën

Wij hebben jaloezieën in verschillende kleuren en materialen zoals, hout, aluminium, bamboe en vinyl.

Wij kunnen jaloezieën op maat leveren. U heeft hierin de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende breedtes, Elektrische bediening en ladderband of koord

Lamellen

Lamellen zijn een rustige en sierlijke optie om uw ramen te weren tegen lichtinval. Wij leveren lamellen in stof en PVC in diverse breedtes. Ze zijn makkelijk in gebruik, u hoeft ze enkel opzij te schuiven. Verder houden de lamellen de warmte in koudere tijden lekker binnen.

U bent van harte welkom in onze winkels in Tilburg en Eindhoven onze uitgebreide collectie te bekijken. Onze diverse verzameling aan lamellen is voor elk budget geschikt.

Maatwerk gordijnen voor uw huis?