Gordijnen

Wij hebben een uitgebreide stoffencollectie. Van kleurrijke jacquards tot subtiele drukstoffen, van stoere uni’s tot zijdezachte transparanten. In ons eigen atelier maken wij de gordijnen op maat en kunnen wij op elke confectiewens inspelen. Wij maken voor u elke gewenste plooi zoals wave plooien, enkele plooien, vlinderplooien of drievoudige plooien met verstelbare haken, zeilringen, lussen of strikken. Alles kan!

Bij ons kan u maatwerk gordijnen kopen onder het genot van verregaande service.

Bekijk onze grote collectie gordijnen voor elk budget. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij u een gepast advies geven. In onze winkels in Tilburg en Eindhoven hangen grote showbanen met gordijnen in diverse plooien. Momenteel is de wave-plooi in trek. Wij hebben een eigen gordijnen atelier waardoor we uw wensen zo goed mogelijk kunnen vervullen.

Onderdeel van onze vergaande service is dat we uw gordijnen gratis inmeten, maken en ophangen. Als u de gordijnen zelf ophaalt en ophangt, krijgt u 15% korting op uw aankoop. Het inmeten doen we daar uiteraard wel gratis bij.

Eigen gordijnatelier

In tegenstelling tot veel andere woninginrichtingen hebben wij een eigen atelier, machines en hoogtemeter.

Gratis inmeetafspraak

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om bij u thuis de gewenste maten in te meten.

Wettelijke garantie

Voor alle raamdecoratie die je bij ons koopt, geldt een wettelijke garantie.

Merken die wij aanbieden

Bekijk ons brede assortiment aan gordijnen.

Overgordijnen

Overgordijnen zijn een sfeervolle oplossing om zonlicht uit de kamer te houden. Ze zijn te maken in verduisterende, semi-verduisterende en lichtdoorlatenende stoffen.

Panelen

Paneelgordijnen zijn brede panelen en prachtig voor grote ramen. U kunt panelen gemakkelijk combineren in verschillende dessins voor een leuk effect. Hierdoor sluiten paneelgordijnen altijd perfect aan bij je interieur.

Vitrage en inbetween

Vitrage zijn dunne gordijnen die gevoel van ruimte creëeren en zonlicht enigszins temperen. In-betweens zitten tussen overgordijnen en vitrage in en bieden het beste van twee werelden: ze bieden privacy én lichtinval. Overdag kunt u wel naar buiten kijken maar anderen niet naar binnen.

Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen kun je zelf jouw hoeveelheid privacy bepalen terwijl het ook nog warmte biedt. Doordat ze niet als een rolgordijn oprollen maar omklappen hebben ze een warmere uitstraling.

Maatwerk gordijnen voor uw huis?